Skip to main content

Tjänster

Nedan följer exempel på tjänster som vi tillhandahåller med egen personal eller via vårt nätverk.

Revision

Vi utför lagstadgad och frivillig revision. Många kunder väljer att anlita oss som revisorer för att vi kan erbjuda kontinuitet och ett personligt engagemang. Vi har arbetat med kvalificerad revision i över 15 år.

Skatt

Betalar ni rätt skatt? Ska du sälja eller generationsväxla företaget? Vi hjälper dig med skattefrågor som rör ditt företag eller dig som ägare. Hör av er om ni önskar hjälp med skattefrågor - vi har tillgång till expertis inom skatt.

Bolagsfrågor

Ska du starta, vidareutveckla eller avveckla din verksamhet? Vi är bollplank i frågor som berör dig och ditt företag. Vi kan såklart hjälpa dig med att starta ditt företag samt även annan ärendehantering hos Bolagsverket.

Rådgivning

Vi hjälper kunder med frågor inom områdena redovisning, moms, skatt, företagsekonomi, associationsrätt mm. Tack vare en bred kompetens inom företaget och ett gediget nätverk kan vi se till att du får den hjälp du behöver. Hos oss får du goda råd på vägen för att lyckas med ditt företagande.

Övriga tjänster

Söker ni revisions- eller rådgivningstjänster till er bostadsrättsförening är ni välkomna att kontakta Borev som arbetar med samma tjänster som Dinrev, men med fokus på bostadsrättsföreningar.